Byggestyring

Byggeprojekt med klare aftaler

Lunøe Byg tilbyder vores kunder at stå for den daglige ledelse af byggeprojekter. Vi sikrer, at der ikke opstår uklare aftaler i løbet af processen, som kan resultere i udsving i økonomi og i den planlagte tidsramme. Det bidrager til, at det bliver en sikker og tryg byggeproces for bygherrer med klare aftaler.

Indgår du i et samarbejde med Lunøe Byg, bliver vi din primære kontaktperson i samarbejde med bygherrerådgiveren, ligesom vi sørger for koordinering af byggeprocessen med alle relevante fagfolk.

Byggestyring – fra byggestart til eftersyn

Lunøe Byg samarbejder med professionelle arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører under hele byggeforløbet. Vi kan dermed indgå som hovedentreprenører, hvor vi er en del af forløbet fra opstartsmøde til aflevering af det færdige byggeri. Vi står til rådighed med byggerådgivning, uanset om der er tale om tekniske, arkitektoniske eller økonomiske spørgsmål, og hjælper bygherren til at fokusere på mulighederne for gennemførelse af særlige ønsker og behov i byggeprojektet.

Et byggeprojekt er komplekst og indeholder mange byggetekniske detaljer, som det kan være svære at tage stilling til, og vi hjælper med at få truffet de rigtige valg.

Tilsyn

For at sikre et forløb med kvalitet, hjælper vi med at udarbejde en plan for tilsyn. Tilsynet indebærer, at vi under byggeforløbet udfører kvalitetssikring ved at føre tilsyn med underentreprenørernes, så vi ved, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Vi følger nogle faste procedurer, så vi er sikre på, at kvaliteten er i orden uanset, hvilket projekt vi varetager som byggestyrer.

Lunøe Byg har mange års erfaring med byggestyring af større byggeprojekter, og vi har dermed en stor faglig indsigt og viden om de værktøjer og metoder, der benyttes for at sikre et resultat af høj kvalitet, som lever op til bygherrens ønsker og forventninger. Det betyder, at vi i dag har kompetencerne til at sikre vores kunder en stabil og kvalitetsorienteret byggeproces for såvel små som store byggeprojekter.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu