Entreprenør København

Lunøe Byg – lokal entreprenør i København og omegn

Lunøe Byg er din professionelle samarbejdspartner, når det gælder byggeri. Vi har mange års erfaring inden for byggebranchen og kan levere den høje faglighed, som ethvert byggeprojekt har brug for. Fra vores kontor i København. har vi i årenes løb været hovedentreprenør på en række byggeprojekter i hovedstadsområdet. Vi kan tilbyde kvalificeret rådgivning til dig, der skal have foretaget renovering, vedligeholdelse eller nybyggeri af ejendomme på din grund.

Lunøe Byg har som entreprenørfirma særlig ekspertise inden for arkitektur, byggestyring, teknik og kvalitetssikring. På baggrund af vores mangeårige erfaringer og kompetencer inden for disse områder, kan vi derfor varetage hele processen omkring dit byggeri, fra idéudvikling til færdiggørelse af byggeriet. Et af vores kendetegn er den åbne dialog mellem parterne i byggeriet. Vi tror på, at god kommunikation er centralt, hvis man vil skabe en effektiv arbejdsproces samt et godt resultat, som bygherren kan være tilfreds med.

For os som hovedentreprenør handler det først og fremmest om at imødekomme bygherrens ønsker og samtidig sikre, at byggeriet bliver udført forsvarligt samt at kvaliteten er i orden. Dette sørger vi for gennem omhyggelig rådgivning, hvor vi altid har fagligheden i fokus.

Omfattende projektbeskrivelse af dit byggeri

Hvis du vælger os til at stå for dit byggeprojekt, kan du regne med, at vi tager opgaven seriøst fra start til slut. Fra vores kontor i København. vil vi i første omgang udfærdige en projektbeskrivelse, der beskriver planen for byggeriet i detaljer. Det betyder, at der er klare rammer for byggeriet som både bygherren og entreprenøren kan forholde sig til. Det giver en ekstra tryghed for bygherren, fordi alle faser af byggeprocessen på den måde er beskrevet, så der er klare aftaler omkring både plantegninger, brug af materialer, tidsrammen samt budgettet. Projektbeskrivelsen kan samtidig bruges, hvis der skal søges tilladelser hos myndighederne i forbindelse med byggeriet, og generelt fungerer beskrivelsen som en køreplan, så bygherren er sikret, at byggeriet forløber som det skal.

Søger du en kvalificeret entreprenør i København, er vi hos Lunøe Byg et godt valg.

Vi kan nemt kontaktes på enten telefon eller ved at udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu