Om

Din fagprofessionelle samarbejdspartner. Med flere års erfaring inden for byggebranchen er Lunøe Byg din fagprofessionelle samarbejdspartner, der kan varetage hovedentreprisen for ethvert byggeprojekt.

Vi står til rådighed med kvalificeret rådgivning, når der skal foretages renovering, vedligeholdelse eller nybyg af ejendomme og kan bidrage med kompetencer og fagspecialer inden for arkitektur, teknik, byggestyring og kvalitetssikring.

Det betyder for jer, at vi kan tage del i processen fra idéudvikling til projektet står færdigt.

Vi har gennem årene fået et solidt samarbejde med relevante og dygtige fagfolk, som vi ved leverer et godt resultat hver gang. Design, plantegning og udvælgelse af materialer foregår i et tæt samarbejde mellem os og bygherrer.

Vi yder faglig rådgivning, der tilstræber at sikrer et resultat, der imødekommer en bygherres ønsker og samtidig er forsvarligt at udført.

God kommunikation – det bærende element

God kommunikation er en central del af vores arbejdsproces og afgørende for at skabe et godt resultat for den enkelte bygherre. Gennem en åben dialog mellem alle parter hjælper vi, som hovedentreprenører med til at få jeres ønsker og forventninger realiseret.

Det betyder, at vi gennem kommunikation skaber et godt samarbejde til både bygherren og underentreprenører, og vi er altid til rådighed for bygherren under hele byggeprocessen.

Et vellykket forløb og et godt resultat opstår, når alle parter er velinformeret under hele samarbejdet.

Rød tråd i byggeprocessen

Som hovedentreprenører sørger vi for – og i tæt samarbejde med vores underentreprenører –  at stå for koordineringen af de daglige byggearbejder og organisering af byggepladsen.

Vi står for at afholde byggemøder og sikrer på den måde, at de økonomiske rammer og den tidsmæssige plan overholdes – kort sagt, vi skaber en rød tråd i byggeprocessen.

I et samarbejde med Lunøe Byg kan vi hjælpe til med at forenkle byggeprocessen for bygherren og sørge for, at der ikke opstår tvivl om, hvem bygherren skal henvende sig.

Har I behov for flere informationer om, hvilke opgaver vi udfører hos Lunøe Byg eller ønsker I en uforpligtende samtale om et konkret projekt, er I velkomne til at kontakte os.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu