Renovering af badeværelser i København

Lunøe Byg – din samarbejdspartner ved renovering

Hvis du skal have foretaget en renovering af dit badeværelse, kan det være svært at finde rundt i de mange tilbud, der findes på markedet. Lunøe Byg vil derfor være et godt valg til dig, der har behov for en hovedentreprenør, som kan gøre processen mere overskuelig og sikre, at resultatet bliver i tråd med dine ønsker. Vores entreprenør- og renoveringsfirma, der er placeret i København, har mange års erfaring inden for renovering af bygninger både ind- og udvendigt, blandt andet med renovering af badeværelser, køkkener, kælder, facade samt isolering af tag eller vinduer.

Uanset hvilke typer opgaver vi skal udføre, sætter vi altid kommunikationen i centrum. Det er vigtigt, at alle parter i projektet er velinformerede om detaljerne og de aftalte rammer for opgaven, og dette sørger vi for.

Hvad tilbyder vi?

Der kan være mange gode grunde til, at en bolig skal renoveres. Års slid kan tære på bygningen, så det en gang imellem kan blive nødvendigt at foretage en gennemgribende renovering. Som erfaren entreprenør kan vi tilbyde at stå for renoveringen af dit hus eller lejlighed. Hvad enten det drejer sig om en fuld renovering, hvor hele din lejlighed eller hus bliver istandsat fra gulv til loft, eller om det blot drejer sig om renovering af eksempelvis badeværelset eller udskiftning af køkkenet, så kan vi hjælpe dig.

Vi kan også foretage en efterisolering af boligen såvel som at give et bud på, hvordan fordelingen af rummene kan ændres, så pladsen bliver udnyttet maksimalt. Ved et hvilket som helst renoveringsprojekt kan vi tilbyde at udfærdige en projektbeskrivelse, hvor vi grundigt beskriver, hvordan vi vil løse opgaven, så du som bygherre har et gennemskueligt udgangspunkt for at tage din beslutning.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på et projekt eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så kan du nemt kontakte os. Brug kontaktformularen på vores hjemmeside, eller ring til os. Vi ser frem til samarbejdet!

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu