Renovering af hus i København

Lunøe Byg – din samarbejdspartner ved renovering

Skal du have foretaget en gennemgribende renovering af din bolig? Det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange byggetilbud, der findes i København. Derfor tilbyder Lunøe Byg at stå som hovedentreprenør på renoveringen af dit hus eller lejlighed. Beliggende i København har vi en mangeårig erfaring med renoveringsopgaver i hovedstadsområdet.

Vores nøgleord er kommunikation, da vores erfaring viser, at et velorganiseret og strømlinet renoveringsprojekt først og fremmest handler om at holde alle parter grundigt informeret undervejs. For os er det yderst vigtigt, at renoveringen foregår i fuld overensstemmelse med dine ønsker og forventninger, og derfor går vi op i at udstykke klare rammer fra starten i forhold til aftalen mellem de parter, der er involveret i projektet.

Det tilbyder vi

Lunøe Byg tilbyder forskellige former for renovering, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til din bolig og dine egne ønsker. Måske drejer det sig om facaden, der skal forskønnes efter at være blevet slidt i årernes løb, måske er der brug for vedligeholdelse og reparation i form af nyt tag eller vinduer, eller måske trænger dit hus til en efterisolering for at undgå træk. Det kan også være, at du skal have skiftet badeværelse eller køkken. Måske er det hele huset, der trænger til en totalrenovering i forbindelse med køb eller salg af boligen.

Uanset hvad for en slags renovering der er behov for, kan vi tilbyde at udfærdige en grundig projektbeskrivelse, der fastlægger og beskriver rammerne for opgaven. På den måde får du en større tryghed som bygherre, da beskrivelsen fastsætter klare aftaler for udførelsen, tidsrammen og budgettet i forhold til renoveringen. Som leder af projektet sørger vi for at følge op på, at alt arbejde bliver udført korrekt ved løbende at afholde byggemøder.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på renovering af dit hus eller lejlighed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både ringe, skrive en e-mail eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit renoveringsprojekt.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu