Renovering

Har din ejendom behov for en renovering, men har du svært ved at navigere rundt i de mange tilbud, der findes inden for byggebranchen?

Renoveringsprojekter kan hurtigt virke både omfattende og uoverskuelige.

Lunøe Byg tilbyder som hovedentreprenør at stå renoveringsprojekter og sikre, at bygherren får et resultat, der lever op til forventninger og behov.

Et af vores specialer er et fuldt renoveringsprojekt, hvor vi istandsætter en ejerlejlighed eller en parcelhus fra A til Z.

Vi klarer også gerne en delrenovering, – lige fra udskiftning af vinduer eller døre, renovering af badeværelser, indretning af nyt køkken eller istandsættelse af tag.

Søger du en faglig samarbejdspartner med mange års erfaring inden for bygningsrenovering?
Kontakt Lunøe Byg for en uforpligtende samtale og hør, hvordan vi kan hjælpe med at få meget mere ud af din nuværende bolig eller de kvadratmeter boligarealer i allerede benytter.  

Der er mange gode grunde til at få foretaget en renovering og opfriskning af boligen, såsom generelt efterslæb på vedligeholdelse af bygningens forskellige bygningsdele.

Der kan også være tale om et æstetisk ønske om at forbedre boligen eller ejendommens udtryk ved at foretage en facaderenovering.

I forbindelse med renoveringsprojekter tilbyder vi at udforme en projektbeskrivelse, hvilket indebærer at alt arbejde beskrives grundigt før beslutninger træffes af bygherren.

Eksempler på indvendig renovering:

  • Nyt køkken
  • Nyt badeværelse
  • Ændring af rumfordeling, der giver maksimalt udbytte af pladsen
  • Forbedring af kælder / gøre kælder beboelig

Eksempler på udvendig renovering:

  • Nyt tag
  • Nye vinduer og døre
  • Efterisolering
  • Ændring af facade

Totalrenovering

Ønsker du den helt store forandring, er vi hos Lunøe Byg eksperter i totalrenovering, som indebærer både projektansvaret, og udførelsen af byggeprojektet.

Kommunikation

I vores arbejdsproces lægger vi stor vægt på kommunikation, og tilbyder sparring og vejledning lige fra projektets start og indtil vi har leveret det endelige resultat. Vi lægger vægt på grundigt kommunikation med de forskellige faggrupper.
Gennem byggemøder følger vi op på, at de forskellige faggrupper udfører de forskellige byggearbejder korrekt, og i den korrekte rækkefølge.  

På den måde hjælper vi med til også at gøre byggeprocessen overskuelig for bygherren.  

Det betyder, at vi klarer gennemførelsen af byggeprojektet, med mindst muligt gene for bygherren, hvad enten der er tale om et nyt byggeri eller et mindre renoveringsarbejdet.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu