Totalentreprenør i København

Søger du en totalentreprenør i København?

Den bedste investering du kan foretage, når du skal gennemføre et byggeprojekt, er at vælge en erfaren og pålidelig totalentreprenør. Lunøe Byg, der er beliggende i København, har gennem flere år opbygget solid erfaring med at stå for totalentrepriser i forbindelse med byggeprojekter. Når du som bygherren skal planlægge et byggeri, kan vi derfor tilbyde at stå i spidsen for projektet og få det gennemført efter dine ønsker.

Vores kompetencer er med til at sikre, at hele forløbet så vidt muligt bliver gjort til en enkelt og gennemskuelig proces, samtidig med at byggeriet udføres forsvarligt og med øje for kvaliteten. I rollen som hovedentreprenør er det Lunøe Byg, der bevarer det store overblik. Det er altid bygherrens ønsker og forventninger, som udstikker rammerne for byggeriet, og ved hjælp af løbende kvalitetssikring sørger vi for et stabilt forløb, som i videst muligt omfang minimerer udsving i udgifterne og eventuelle afvigelser fra tidsplanen.

Vi tilbyder

Hvis du vælger os som din totalentreprenør, kan du regne med én ting. Vi har fokus på klar kommunikation, hvor alle parter, som er involverede i byggeriet, også er velinformerede omkring alle vigtige detaljer undervejs i forløbet. Det er særdeles vigtigt for os, at bygherren har følelsen af en tryg proces, hvor aftalerne bliver overholdt hele vejen igennem.

Vi har samarbejdsaftaler med professionelle arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører, som vi kan inddrage i arbejdet, og kan således lede hele processen omkring byggeriet fra første opstartsmøde til bygningen står klar. Uanset om du har brug for vejledning i forhold til arkitektoniske, tekniske eller økonomiske spørgsmål i forbindelse med byggeriet, står vi klar til at hjælpe med kompetent rådgivning. På den måde hjælper vi bygherren til at fokusere på det væsentlige og holde styr på de mange, komplekse detaljer, som der skal tages stilling til i forbindelse med et byggeri.

Det er nemt at komme i kontakt med os, enten ved at ringe eller benytte vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt det er muligt.

Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud på byggestyring og totalentreprise i forbindelse med et planlagt byggeri. Jo før du involverer os, jo før kan du være sikker på, at byggeprocessen forløber glat.

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu