Vi tilbyder

Hovedentreprise med kvalificeret byggestyring

Som hovedentreprenør er vi ansvarlige for byggeriets ledelse. Vi sammensætter et kompetent team af håndværkere, fastlægger et fordelagtigt tilbud, og holder derefter tilsyn med og kvalitetssikrer byggeprojektet.

Denne form for entreprise er populær, da den modsat fagentreprise giver bygherren mulighed for at uddelegere ansvaret, så de ikke selv skal have overblik over de forskellige håndværkere, hvad de skal udføre, og hvordan deres arbejde skal koordineres.

Bygge- og renoveringsprojekter kræver overblik og omfattende planlægning. Ofte vil en bygherre opleve, at der hurtigt kan opstå udsving i budgettet eller den planlagte tidsramme.

Står du overfor et byggeprojekt, og ønsker du, at processen skal fungere så gnidningsløst som muligt, så lad Lunøe Byg hjælpe.

Vi har vi et stort netværk af dygtige håndværkere, som alle er specialister på deres felt.

Vi har års erfaring med hovedentrepriseformen, og påtager os ledelsen for små som store byggeprojekter.

Skal du have foretaget en renovering, nybyg eller ombygning? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale om hjælp til gennemførelsen af en hovedentreprise.

Proces med Lunøe Byg som hovedentreprenører

Vi indleder vores samarbejde med et møde, hvor vi gennemgår bygherrens forventninger og behov for et byggeprojekt. Herefter er vi ansvarlige for at præsentere byggeprojektet for vores samarbejdspartnere. Vi tager os af al kontakt til håndværksmestre som fx murere, tømrere, elektrikere osv. I samarbejde med vores underentreprenører sammensætter vi et tilbud tilpasset dine ønsker og lægger en tidsplan for projektet.

Når byggeprojektet er sat i gang bevarer vi overblikket, så vi er sikre på at byggeprojektet overholder den afleveringsdag og økonomi. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for, at kvaliteten er i orden.

Vi tilbyder

  • Besigtigelse af projektet med underentreprenører
  • Beregning af tilbudspris
  • Hovedentrepriseaftale med tidsplan
  • Igangsætning af byggeprojekt, byggemøder, tilsyn af underentreprenører, kvalitetssikring, overholdelse af tidsplan og økonomi
  • Mangelsgennemgang
  • Aflevering

Kontakt os

5123 4145

Får du ikke fat i os telefonisk, så udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Menu